Detailní popis produktu
Výroba domácího sýra nebo tvarohu není žádná věda. K jeho výrobě je třeba čerstvé mléko, citrónová šťáva, ocet, v případě sýra syřidlo, sůl a šikovná plastová nádoba s cedníkem a silikonovým víčkem.
Výborné tavené i tvrdé sýry, sýry typu ricotta, domácí lučina nebo tvaroh s regulovaným obsahem soli a přidaných látek lze vyrobit v domácích podmínkách díky nádobě na jeho výrobu, obsahující kulatou odkapávací formu, skrze kterou se oddělí syrovátka od tzv. sýrového zrna. Lehkým prosolením, stlačením, případně průběžným otáčením vznikne lahodný sýr nebo tvaroh kuželového tvaru, na kterém si pochutná celá rodina.
Snadná údržba, možnost mytí v myčce nádobí.
Otevřít návod k použití i s receptem na domácí přípravu tvarohu můžete zde >>
Tak hurá do toho!