Detailní popis produktu
Kuchařka
Co vše lze vařit v parní troubě?
Použití parní trouby Concept je překvapivě všestranné. Lze v ní připravit předkrmy, polévky, maso, ryby, zeleninu, vegetariánská jídla, knedlíky, rýži, ovoce i dezerty.
75 stran kuchařky Concept – Vaříme zdravě, vaříme v páře - obsahuje recepty s praktickými postupy. Každý recept obsahuje:
Seznam ingrediencí
Postup
Pro kolik osob
Doba přípravy
Stupeň obtížnosti
Funkce + doba + teplota
- Z pod pokličky prozradíme pár tipů – Chřest s tuňákovou omáčkou, Losos ve vermutové omáčce, Polévka minestrone, Kuřecí mátové překvapení, Zelné listy plněné mletým masem, Grilovaná kotleta se zeleninou, Brambory zapékané s nivou, Hruška s čokoládovou omáčkou, praženými mandelimi a zmrzlinou atd.