Detailní popis produktu
Při vlastnoruční výrobě dortů oceníte nůž s dlouhou čepelí, s jehož pomocí korpus pohodlně podélně rozkrojíte a promažete krémem. Horní část a boky můžete díky vroubků zajímavě ozdobit.
Dortový nůž budete potřebovat i při přípravě famózních šlehačkovo-krémových kremešů, věnečků z odpalovaného těsta a různých vrstvených koláčů.
Přednosti dortových kuchyňských nožů:
- ostrá čepel z nerezové oceli snese časté používání
- větší ochrana prstů díky zaoblené části mezi rukojetí a čepelí
- nůž je optimálně vyvážen, což neunavuje při práci
- ergonomická rukojeť z odolného plastu pro pohodlné držení
- lze jej umývat v myčce nádobí
Tip: Při krájení dortu s čokoládovou polevou ponořte před každým naříznutím čepel do horké vody a otřete ji. Čokoláda se nebude lámat.