Detailní popis produktu
Hranatý kámen na pečení umožní připravit skvělou křupavou pizzu, chléb, pečené maso, ryby, zeleninu, ale i slané a sladké pečivo bez nutnosti vymazávání tukem nebo olejem. Desku pod těstem na domácí chléb, pizzu apod. tak stačí lehce podsypat moukou. Pečicí kámen je z přírodního materiálu, který díky pórovitosti absorbuje a uvolňuje vlhkost. Díky tomuto procesu bude těsto dokonale křupavé.
Součástí je i drátěný podstavec s praktickými rukojeťmi, které zajistí snadnější manipulaci, i když je kámen rozpálený. Vhodný do elektrické, horkovzdušné i plynové trouby, snese teplotu až do 800 °C.
Snadná údržba, stačí jej umýt v teplé vodě se saponátem, při připečení těsta nebo náplně lze použít kartáček nebo škrabku, pak opláchnout a osušit.
Doporučujeme: nevystavovat kámen teplotním šokům a nárazům, aby nedošlo k jeho poškození.
Návod k použití a recept na přípravu křupavé pizzy si můžete přečíst zde >>