Detailní popis produktu
I když se budou vést o název tohoto oblíbeného nepečeného cukroví spory, jeho postup je jasně daný.
Na včelí úlky nebo chcete-li vosí hnízda jsou potřeba piškoty, ořechy, máslo, cukr, kakao nebo čokoláda, ale lze zpracovat i zbytky polámaného cukroví. Těsto vmáčknete do formičky, uděláte uprostřed důlek, např. koncem vařečky, pak ji rozevřete a úlek pohodlně vytáhnete. Plníte krémem a uzavřete piškotem nebo kolečkem z lineckého těsta.
A nejoblíbenější vánoční nepečené cukroví je na světě.
Tip: Těsto nechte vychladit, bude se s ním lépe pracovat. Aby se těsto nelepilo ve formičce a šlo snadněji vyklepnout, je potřeba každý kousek těsta lehce obalit v moučkovém cukru, formičku pak nemusíte vymazávat ani vysypávat.