Detailní popis produktu
Málokdo odolá na jarmarku, pouti nebo trzích vůni tradičních trdelníků. Je to vlastně velká křehká kremrole, na kterou se stojí dlouhé fronty. A nyní si jej můžete připravit jednoduše i doma s pomocí nerezové formy.
Přitom příprava je opravdu jednoduchá. Kynuté těsto, stejné jako na obíbené koblihy, stačí omotat okolo formy a upéct. Někdo si připraví klasický voňavý trdelník s cukrem a skořicí, ale fantazii se meze nekladou. Může být máčen v čokoládě, sladkém sypání, plněn jablečno-skořicovou náplní nebo třeba vanilkovou zmrzlinou.
Díky rukojeti se s formou lépe manipuluje. A po sejmutí dozlatova upečeného těsta z formy ji lze vložit do myčky a jednoduše umýt.
Otevřít návod k použití i s tipy na přípravu a receptem můžete zde >>