Detailní popis produktu
Nejen v cukrárně si můžete pochutnat na nepečených marcipánových kávových zrnech politých čokoládou. Silikonová forma pomůže s jejich výrobou a jedno bude jako druhé.
Nebo ji můžete použít na pečení drobného máslového nebo čokoládového cukroví. Formy jsou vyrobené z odolného, žáruvzdorného silikonu, určeného pro styk s potravinami.
Výhody silikonových pečících forem:
- pružné a skladné
- pečení je rychlé a rovnoměrné
- odolné - snesou teplotu v rozmezí od -40 °C do +220 °C
- nepřejímají vůni ani chuť použitých potravin
- bez pracného vysypávání, vyklepávání a umývání jednotlivých formiček
- lze je vložit do mrazáku i do mikrovlnné trouby
- jsou vhodné i do myčky
- stačí je uložit do zásuvky nebo je skladovat srolované, zaberou tak minimum místa v zásuvkách